top of page

 Esiintyy tapahtumissa, päiväkodeissa ja lastenkutsuilla

Monipuolista ohjelmaa koko perheen tapahtumiin.

Laululeikkejä ja taikaa

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun! Vauhdikas lastenesitys Matkustan ympäri maailmaa sisältää tuttuja lauluja ja liikunnallisia laululeikkejä Elefanttimarssista Tuiki tuiki tähtöseen, ripauksen teatteria, ja hämmästyttäviä taikatemppuja, joihin lapset saavat osallistua. Maddaleenan Jouluhulinat -esitys tuo puolestaan joulutunnelman koko perheen pikkujouluihin, joulujuhliin tai kauppakeskusten joulunavauksiin.

Luvassa iloinen, lämminhenkinen ja mukaansatempaava show, jossa kaikilla lapsilla ja lapsenmielisillä on lupa pomppia, nauraa ja laulaa mukana. Esitysten kesto on n. 30-40 min, 2-3 x 20 min tai sopimuksen mukaan. Nukke tuo tarvittaessa oman äänentoiston ja taustaverhot mukanaan.

Maddaleena on valloittanut yleisöä vuodesta 2007 hauskoilla esityksillään, vieraillut sadoissa päiväkodeissa ja hauskuttanut lapsia jo yli 1400 keikalla. Hän esiintyy mm. lastenfestareilla, laivoilla, päiväkodeissa, yhdistysten, seurakuntien ja yritysten koko perheen tapahtumissa, tavarataloissa sekä toimii mielellään myös juontajana. Saparoiden takana kujeilee laulaja, LitM Sari Vainio

Maddaleena on tanssiva ja laulava nukke, joka kutsuu mukaan musiikilliseen seikkailuun!

Asset 24_2000x.png
bottom of page